Românii au talent 2020 - Larisa Magda, dansul contemporan care a lăsat juriul fără cuvinte

Data publicarii: 14 Februarie 2020
Data actualizare: 14 Februarie 2020
Vineri seara, Larisa Magda i-a impresionat pe jurații Românii au talent cu un număr de dans contemporan.

Larisa are 15 ani, este elevă și s-a născut în Adelaide.  În prezent, tatăl Larisei, originar din Bistrița, lucrează în construcții, este manager de proiecte.

Soția lui, mama Larisei, tot româncă, avea patru ani când a ajuns în Australia. Ea este de fel din Pitești. Cei doi s-au întâlnit în Sydney, la o convenție creștină.

Larisa are o soră mai mică, în vârstă de 13 ani, și trei frați, băieți – de 6, 10 și 12 ani. Sora mai mică este foarte bolnavă. Se pare că în timp ce era încă în pântece, creierul fetiței nu a mai primit oxigen, iar medicii i-au făcut mamei cezariană de urgență.

Atunci, imediat după naștere, doctorii le-au spus părinților că fetița nu o să trăiască mai mult de doi ani. Și iată că au trecut 13. Dar fetița este țintuită la pat și aproape toată viața a trăit-o prin spitale. Nu poate să meargă, are o gaură în gât pe unde primește oxigen, nu poate vorbi cum trebuie, doar deschide ochii, privește în jur și plânge dacă o doare ceva, spune tatăl.

La 6 ani, părinții au dus-o pe Larisa să facă balet și așa s-a îndrăgostit de dans. Nimeni din familia ei nu dansează, așa că talentul a fost mai mult dobândit. E drept, mama ei a lucrat ca instructor de gimnastică și ca arbitru în competiții de gimnastică, așa că a mai învățat-o pe Larisa unele mișcări mai complicate de gimnastică. 

În tot acest timp, Larisa a câștigat multe concursuri naționale și internaționale și a ajuns inclusiv în America. A participat la ”Australia’s Got Talent”, unde Larisa a spus juraților că dansează pentru sora ei, pe care o consideră specială. Momentul a fost emoționant. Participarea la acest show este, momentan, și cel mai memorabil moment de până acum.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies