Alex Bogdan, invitatul lui Smiley și al lui Pavel Bartoș la Românii au talent: Backstage Show

Alex Bogdan, invitatul lui Smiley și al lui Pavel Bartoș la Românii au talent: Backstage Show
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 02 Aprilie 2022
Data actualizare: 02 Aprilie 2022
Backstage Show revine pe VOYO cu un nou episod. De această dată invitatul lui Smiley și al lui Pavel Bartoș este actorul Alex Bogdan. 

A fost distracție mare în platoul emisiunii online odată cu apariția lui Alex Bogdan. Prezentatorii l-au rugat să-și ia rol de jurat și să comenteze dansul Andrei Bucur, concurenta care a făcut twerk pe scena de la Românii au talent. 

Pus în fața monitorului, Alex Bogdan s-a eschivat pe motiv că nu vrea “probleme acasă”. 

“Nu pot să mă uit la ea... îți dai seama că pe urmă probleme acasă. Eu nu văd nimic acum. Am totul blurat. Eu am un sistem făcut după trei ani de relație. Mi-am dezvoltat un sistem: când vezi o chestie sau când se întâmplă ceva care poate să îți atragă atenția într-un mod dăunător unei relații sau să provoace o chestie de gelozie.. eu mă blurez efectiv la ochi... deci eu nu am văzut nimic acum. Am văzut doar că cineva dansa, nu? Dansa cu fața! Era un domn, avea mustașă și era îmbrăcat în niște blugi de leopard ceva”, a glumit actorul. 

Alex Bogdan a încercat totuși să învețe câteva mișcări de twerk. Ce a ieșit vedeți pe VOYO, în noul episod din Backstage Show. 

Tot acolo vedeți și de ce masaj a avut parte Smiley de la Dorian Afro, concurentul care a cucerit-o pe Andra cu mișcările sale de dans. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies