Alex Dowis s-a simțit “regele scenei” atunci când a primit Golden Buzz la Românii au talent

Alex Dowis s-a simțit regele scenei atunci când a primit Golden Buzz la Românii au talent
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 07 Februarie 2022
Data actualizare: 07 Februarie 2022
Alex Dowis a creat un moment ireal pe scena Românii au talent. Artistul ceh a fost răsplătit pentru talentul său cu Golden Buzz. Cei care l-au trimis direct în semifinală au fost Pavel Bartoș și Smiley. 

În prima ediție a sezonului 12 Românii au talent, light artist-ul Alex Dowis a prezentat un număr cum nu s-a mai văzut pe scena talentelor. 

Concurentul a oferit un interviu pentru PRO TV Plus în care a vorbit despre momentul în care prezentatorii au apăsat butonul auriu. 

“A fost o nebunie! Este prima oară când primesc un Golden Buzz. De-a lungul timpului am fost la alte show-uri, dar de această dată am avut un mare impact. Consider că este ceva foarte special și m-am bucurat de moment”, a declarat Alex.

“Atunci când confetiile aurii cădeau, le prindeam și le băgam în buzunar să le păstrez ca amintire. Am avut un mix de sentimente și chiar plângeam în interiorul meu. A fost o surpriză imensă pentru mine și chiar m-am bucurat de acest moment. Ai idee de câte ori am visat la acest Golden Buzz? Toți cei care performează pe această scenă își doresc să primească un Golden Buzz. Este ceva magic și nimic nu mai contează. Ai acel sentiment: Boom, ești regele scenei!”, a adăugat Alex. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită în avans cu 24 de ore pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies