Andi Moisescu, inspirat de Gabriela Dincă să apese Golden Buzz: "să încercăm să inspirăm cel puțin 1000 de copii"

Andi Moisescu, inspirat de Gabriela Dincă să apese Golden Buzz: să încercăm să inspirăm cel puțin 1000 de copii
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 26 Martie 2022
Data actualizare: 26 Martie 2022
O nouă seară de vineri, o nouă ocazie perfectă de a lăsa deoparte grijiile și de a urmări prestații senzaționale ale concurenților care au decis să-și folosească emoțiile într-un scop constructiv și să urce pe scena Românii au talent. 

Ca de fiecare dată, jurații și prezentatorii s-au bucurat de un spectacol în toată regula și le-au adus celor de acasă cele mai diverse trăiri și emoții. 

”Sper măcar să iau 4 de DA”, declara, înainte de a intra pe scenă, tânăra concurentă de 10 ani care a impresionat cu mișcările ei. Face gimnastică de peste 6 ani și are un vis măreț: ”vreau să ajung cea mai bună gimnastă din România”. Iar primul pas l-a făcut pe scena Românii au talent. Gabriela Dincă a reușit să fure privirile tuturor celor din sală și a obținut aprecieri din partea juraților. ”Numărul tău mi-a adus aminte de Nadia Comăneci”, i-a mărturisit Bobo. Andi Moisescu a fost de acord cu al său coleg și a completat cu o provocare: ”Aș vrea să o întreb dacă e de acord să facem un pact: să încercăm să inspirăm cel puțin 1000 de copii care visează la ceea ce visezi și tu”. Imediat după, acesta a invitat-o alături de el pe Maria, fiica lui Mihai Bobonete și a apăsat butonul auriu. Astfel, cu lacrimi în ochi de bucurie, Gabriela s-a calificat direct în semifinale. 

A opta ediție a show-ului a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:57. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.8 puncte de rating și 34.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 5.7 puncte de audiență și 16.7% share. De-a lungul difuzării, aproape 2.2 milioane de români s-au bucurat de o nouă ediție de excepție, iar în minutul de aur, la ora 22:10, peste 2.8 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Cu 3 sau 4 de DA, s-au calificat mai departe: Boom Boom, Cosmin Dumitru, Flori Cuțitaru, Sergiu Gliga, Marius Gagiu și Valentin Iancu, Ansamblul Românașul, Mate Kozma, Marion Crampe, Andreea Dena, Ionela Răspop, Alisa și Ludmila Doțenco, Sean Sellek, Ciprian Surugiu, IO Models și Cătălin Chirică. 

Momentele voastre favorite din edițiile de până acum, dar și emisiunea online Backstage Show cu Pavel Bartoș și Smiley, se pot vedea vedea în exclusivitate pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies