Andra, detalii din culisele sezonului 12 Românii au talent: “Am descoperit niște oameni extraordinari”

Andra, detalii din culisele sezonului 12 Românii au talent: Am descoperit niște oameni extraordinari
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 01 Februarie 2022
Data actualizare: 01 Februarie 2022
Spectacolul talentelor revine în 4 februarie la PRO TV, de la ora 20:30. Într-un interviu acordat pentru PRO TV Plus, Andra a vorbit despre noii colegi de la masa juraților. 

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur s-au integrat perfect în marea familie Românii au talent, așa că ne așteaptă un show de zile mari. 

“Pe lângă concurenți, sezonul nou aduce o atmosferă extraordinară la masa juraților. Am descoperit niște oameni extraordinari, niște prieteni... pentru că îi știam, am colaborat cu ei la diferite proiecte, dar acum e altceva. O să vedeți ce discuții și cât am râs și cât de bine ne-am simțit”, a spus Andra.

“Ei au venit foarte bine pregătiți. Era clar că au văzut atât de multe emisiuni și atât de mulți concurenți încât de multe ori comparau momentele... Nu le-am dat sfaturi”, a mai adăugat îndrăgita cântăreață.

La întrebarea “Cu ce reușesc să ne mai surprindă românii în acest sezon”, Andra a răspuns:

“Cu talentul lor, cu emoția lor. Emoția de fiecare dată reușește să ajungă la români. Noi cu asta rezonăm... cu emoție, care e de toate felurile. Numai cât vorbesc mă gândesc la toate emoțiile pe care le-am trăit acolo. (...) Sunt foarte multe povești de viață, oameni care au trecut prin greutăți și vin și demonstrează că se poate. Foarte mulți oameni se vor regăsi în poveștile lor. Dacă nu au curaj să ridice capul după o traumă sau o poveste tristă din viața lor, o să aibă ocazia de data asta să vadă oameni care au trecut prin asta și care sunt un exemplu pentru noi”. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

Românii au talent - Super 12!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies