Andra: "Mi se pare incredibil că te avem aici". De la 20:30, viața bate viața în cea de-a patra ediție a sezonului 12!

Andra: Mi se pare incredibil că te avem aici . De la 20:30, viața bate viața în cea de-a patra ediție a sezonului 12!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 25 Februarie 2022
Data actualizare: 25 Februarie 2022
Într-o perioadă marcată de evenimente care aduc neliniște, tristețe și uneori chiar haos, serile de vineri oferă acele ore de liniște și bucurie garantată. 

Sezonul #super12 Românii au talent aduce telespectatorilor momente de neuitat, concurenți care fac spectacol și speranța că totul va fi bine. Și în această seară, de la 20:30, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să îi jurizeze pe cei care vor străluci sub lumina reflectoarelor. 

Patru concurenți au reușit până la acest moment să se califice direct în semifinale după ce i-au convins pe jurați sau prezentatori să apese butonul auriu. Și în această seară, cei de acasă vor trăi emoția supremă când unul dintre jurați va decide că ”acest moment nu are voie să treacă pe lângă noi”. 

Un artist stradal, de 24 de ani, și-a găsit curajul pentru a părăsi Statele Unite și pentru a veni pentru prima dată în Europa, direct pe scena celui mai iubit show de divertisment din România. E decis să împartă iubire și pozitivitate, iar momentul pregătit va fi unul care nu poate trece neremarcat. Prestația lui o va face pe Andra să spună: ”Mi se pare incredibil că te avem aici”. Despre cine este vorba, aflăm în câteva ore. 

Tot în această seară, optimismul și-l va găsi și un tânăr de 14 ani care va spune: ”Nu am prieteni... decât muzica”. Povestea lui de viață este una incredibilă: a fost pedepsit constant de învățătoare când era la școală, deși era nevinvovat, iar asta a condus la bullying din partea colegilor. Cei care i-au fost mereu aproape au fost părinții, iar acest lucru îl va menționa și Andi Moisescu: ”E despre limitele pe care le pot depăși niște părinți”. Ce moment a pregătit puștiul care spune că vrea să intre ”în istorie ca primul copil făcând chestia asta”, dar și cum această participare va deveni un nou început pentru el, vedem de la 20:30. 

Nu vor lipsi de pe scenă nici talentele atipice. O concurentă de 34 de ani pasionată de sculptura în metal și scrierea de cărți a decis că este momentul să le arate românilor ce poate face, după ce a muncit timp de 13 ani în domeniu, iar de 6 a început să aibă și propriile creații. Ce vor spune jurații, descoperim curând. 

Finalul serii va aduce pe VOYO cea de-a doua ediție a emisiunii online Backstage Show, unde Pavel Bartoș și Smiley îl vor avea alături pe Mihai Bobonete. 

Emisiunea poate fi deja urmărită, în avans, pe VOYO! Nu ratați, de la 20:30, pe PRO TV, o ediție ce vă garantează orele de relaxare și zâmbetele pentru finalul de săptămână!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies