Care este momentul magic pe care Lavinia Petrea nu îl va uita niciodată: „Suntem cei mai norocoși că ne-am găsit”

Care este momentul magic pe care Lavinia Petrea nu îl va uita niciodată: Suntem cei mai norocoși că ne-am găsit
Citeste mai mult despre: Lavinia Petrea, Stirile ProTV,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 19 Ianuarie 2023
Data actualizare: 19 Ianuarie 2023
Sezonul cu numărul 13 Românii au Talent este pe cale să înceapă! Pe 20 ianuarie 2022, la ora 20:30, telespectatorii vor putea urmări momente unice pe PRO TV și pe VOYO. 
Până vineri, când România va vedea care sunt noile tale cu care ne putem mândri, prezentatorii Știrilor PRO TV au vorbit despre momentele magice din viețile lor. Astfel, Lavinia Petrea a oferit un interviu în cadrul căruia a povestit care a fost clipa magică pe care nu o va uita niciodată:

„Momentul magic din viața mea s-a întâmplat într-o iarnă, în munții Parâng, la prânz mai exact :)). S-a petrecut între mine și soțul meu, nu eram casătoriți atunci. Stăteam față în față, la o masă, lângă o fereastră cu o priveliște superbă. Afară era multă zăpadă, dar și soare așa că totul în jurul nostru strălucea și era… magic. Ne-am privit o vreme și fără să ne spunem vreun cuvânt, ne-am spus tot. Și din acea zi am știut amândoi că suntem cei mai norocoși că ne-am găsit și cumva “ca printr-o magie” ni s-a arătat atunci ce vom avea azi împreună și suntem atât de recunoscători!”, a spus Lavinia Petrea.

Vineri, 20 ianuarie, de la 20:30, pe PRO TV, începe Românii au talent sezonul 13. Emisiunea se vede și pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!