Concurenta care i-a dat palpitații lui Florin Călinescu sezonul trecut revine la Românii au talent. Ce surprize a pregătit

Concurenta care i-a dat palpitații lui Florin Călinescu sezonul trecut revine la Românii au talent. Ce surprize a pregătit
Data publicarii: 18 Martie 2021
Data actualizare: 18 Martie 2021

În sezonul 10 Românii au talent, Natasha Korotkina s-a prezentat la show cu un număr spectaculos de bellydance. Mișcările sale spectaculoase i-au cucerit pe jurați, iar Florin Călinescu a fost de-a dreptul hipnotizat de frumoasa ucrainiancă. 

Din cauza contextului epidemiologic, Natasha nu s-a calificat în fazele următoate ale competiției, însă nu a renunțat la ideea de a se lupta pentru marele premiu, motiv pentru care participă și în acest sezon, cu un nou moment incendiar. Ce a prezentat pe scenă și cum au reacționat jurații când au văzut-o, vedeți vineri, de la 20:30, la o nouă ediție Românii au talent. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi în materialul video de mai jos un interviu cu Natasha Korotkina despre prezența în show, dar și câteva impresii despre țara noastră:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies