Dragoș Bucur a apăsat, pentru prima dată, Golden Buzz: "Ești o adolescentă care poate să răstoarne munți"

Dragoș Bucur a apăsat, pentru prima dată, Golden Buzz: Ești o adolescentă care poate să răstoarne munți
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 16 Aprilie 2022
Data actualizare: 16 Aprilie 2022
Aseară, s-a aprins pentru a unsprezecea oară lumina peste scena talentelor! Dans contemporan, acrobații, teatru de umbre, muzică și dans folcloric, toate și-au găsit loc în tabloul serii de vineri.

Fiecare concurent a dat tot ce avea mai bun pentru a străluci, iar cei mai buni și-au văzut o primă parte a visului lor îndeplinit – s-au calificat în următoarea etapă și speră că cei de acasă le-au apreciat munca. 

”Am venit să vadă și alții ce mi-a dat Dumnezeu. Visul meu este doar un vis”, spunea Alexandra înainte de a urca pe scenă. Toată emoția ei s-a risipit când a început să cânte, iar ceea ce a urmat a fost o interpretare de neuitat. Căldura și puterea ei au ajuns la jurați, iar laudele nu au contenit. ”Mi-ai atins o coardă sensibilă”, a spus Mihai Bobonete, iar Andra a simțit să-i zică: ”Ai cântat din suflet. A fost ca un strigăt”. Cel mai impresionat a fost Dragoș Bucur, cel care a decis să apese butonul auriu pentru ea: ”Ești un copil extraordinar, o adolescentă care poate să răstoarne munți”. După o viață dificilă, Alexandra a primit șansa mult sperată și o vom revedea în semifinale. 

Cea de-a unsprezecea ediție a show-ului a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:59. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.1 puncte de rating și 36.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.9 puncte de audiență și 12.8% share. De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 21:45, peste 2.6 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Cu 3 sau 4 de DA, s-au calificat mai departe: Andreea Hrimiuc, Adelina Maria Nedelcu, Corina Robu, Maria Ciucă, Dacika, Duo Caday, Bianca Niculae, Vasilica Stan, Alexia Mocăniță, Ansamblul Folcloric ”Codrii Neamțului”, Concurentul Fără Nume, Alessia Pavelescu, Magnitude Ladies Team, Susan Jasters Sterza și Bianca Zamfir Dănilă. 

Momentele voastre favorite din edițiile de până acum, dar și emisiunea online Backstage Show cu Pavel Bartoș și Smiley, se pot vedea vedea în exclusivitate pe VOYO! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies