Dragoș Bucur, primele impresii despre Românii au talent sezonul 12: “E foarte spectaculoasă emisiunea asta!”

Dragoș Bucur, primele impresii despre Românii au talent sezonul 12: E foarte spectaculoasă emisiunea asta!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 03 Februarie 2022
Data actualizare: 03 Februarie 2022
Din 4 februarie, telespectatorii au ocazia să-l vadă pe Dragoș Bucur într-o altă postură, cea de jurat la Românii au talent

Într-un interviu pentru PRO TV Plus, îndrăgitul actor și prezentator al emisiunii Visuri la cheie a vorbit despre cum a fost primit la masa juraților. 

“Eu am venit cu inima strânsă pentru că nu știam exact la ce să mă aștept. Am avut mare noroc cu colegii ăștia! Pentru că în tipul ăsta de emisiune dacă nu ai niște colegi cu care să ai o chimie și cu care să poți funcționa într-o echipă, lucrurile merg greu. Din fericire, atât ceilalți jurați, adică Andra Andi și Bobo, dar și oamenii de dincolo, adică Pavel și Smiley, m-au primit cu brațele deschise… ceea ce a contat mult”, a mărturisit Dragoș Bucur. 

Întrebat de ce ar trebui să se uite românii la sezonul 12, Dragoș a răspuns: “Păi în primul rând pentru că suntem noi acolo. Știi care e adevărul? E foarte spectaculoasă emisiunea asta și ce am întâlnit noi, ce am vazut pe scenă acolo … eu sunt 99% că va impresiona și va emoționa”.

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

Românii au talent - Super 12!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies