Românii au talent 2021: Emanuel Stanca a plecat acasă cu patru de DA după ce i-a cucerit pe jurați cu vocea și energia sa

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 05 Martie 2021
Data actualizare: 05 Martie 2021
Emanuel este din Drobeta-Turnu Severin și povestește că nu a avut o copilărie tocmai fericită. Părinții săi locuiau împreună cu unchiul și bunica sa, în apartamentul de două camere al bunicii.

Emanuel spune că și-a găsit refugiul în muzica rock. Asculta Linkin Park și nu se mai simțea singurul copil cu probleme. Așa a început să fredoneze cântecele pe care le asculta.

Cu toate că tatăl lui, care este profesor de pian și violoncel, a fost extrem de mândru când a intrat la Conservator, nu l-a susținut în cariera muzicală.

Emanuel a trebuit să renunțe după 2 ani de facultate, când din cauza problemelor financiare a fost nevoit să plece la muncă în Anglia. A lucrat într-un spital pentru oameni cu probleme mintale, câte 16 ore pe zi. A rezistat doar 8 luni, apoi s-a întors în țară. Acum nu are job și se descurcă cu ajutorul părinților.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies