Românii au talent 2021: Marius Ioniță a impresionat jurații cu pașii de step. “Am învățat totul singur!”

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 19 Martie 2021
Data actualizare: 19 Martie 2021
Marius muncește în construcții și spune că, dacă are suficient timp, îți ridică casa singur, de la fundație până la acoperiș.

A participat în sezonul 1 la emisiune și a ajuns până în semifinale. Imediat după emisiune, a plecat în Germania, iar mai apoi în Belgia, să muncească.

După o săptămână de treabă, în weekenduri se ducea să cânte pe stradă cu lăutarii români pe care i-a întâlnit acolo. Pe stradă cânta la percuție și făcea step pe piese de jazz sau tango. Spune că se umplea strada de fiecare dată când dădea el recital. Acolo a învățat să cânte și la saxofon, instrument despre care spune că este cea mai mare pasiune a sa.

Nu cânta pentru bani, ci de plăcere și spune că se simțea ca în filme atunci când cineva îi lăsa un euro drept apreciere.

Pe vremea lui Ceaușescu s-a îndrăgostit de Fred Astaire, după ce a văzut filmele sale. Pe vremea aceea nu avea de unde să învețe step, așa că a rămas doar o mare pasiune în suflet.

Nu a avut niciodată profesor în domeniul muzicii sau al dansului. Dragostea pentru artă l-a determinat să învețe singur tot ce știe.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies