Românii au talent 2021: Teodora Luca a prezentat istoria familiei sale cu ajutorul unui cântec popular 

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 26 Martie 2021
Data actualizare: 26 Martie 2021
Teodora este elevă în clasa a II-a la Colegiul de Arte din Baia Mare.

Cântă muzică populară, însă nu oricum. Deja are propriul staff format din părinți. Tata se ocupă cu șofatul și cu paza, iar mama este organizator. Amândoi o însoțesc peste tot și poartă uniforme precum vedem la Hollywood.

Părinții au înregistrat la OSIM numele de Teodora Dănțăușa căci așa se face când ai ceva valoros și vrei să îl ocrotești.

Așa cum era de așteptat, a cucerit și o sumedenie de premii, dintre care putem enumera: Trofeul „Magic Star”, Trofeul pe categoria de vârstă 8-9 ani, Diplomă de excelență pentru aprecierea videoclipului din partea publicului (concursul „Fii star în țara ta”), Premiul de excelență pentru promovarea folclorului românesc (Festivalul național de folclor „Firicel de cântec românesc”), Premiul de popularitate și Premiul II (concursul „Stau Acasă Și Câștig” din cadrul Festivalului internațional HermannstadtFest”), Premiul II și Diploma Golden (concursul internațional de interpretare „Muzica ne poate uni”). 

În paralel cu activitatea muzicală, Teodora practică dansul. Ea este membră a ansamblului „Dănţăuşii Palatului Copiilor”, de la vârsta de patru ani.

Părinții sunt antreprenori și investesc profiturile lor în cariera Teodorei. Până acum a înregistrat 15 piese și a filmat peste 10 videoclipuri.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies