Românii au talent 2022: Aitor Frances, magie cu grad crescut de risc: : “E prima oară când ratez!”

Citeste mai mult despre: Aitor Frances, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 08 Aprilie 2022
Data actualizare: 08 Aprilie 2022
Talentul lui este magia. Dar nu orice fel de magie, cea care ii place cel mai mult este magia riscului. Îi place să trezească sentimentul de pericol în oameni.

Talentul lui este modul lui de viață. Este complet autodidact. Face asta de 13 ani.

Cel mai mare idol este Harry Houdini. Crede că e dificil sa câștige. Există mulți concurenți minunați. Cu toate acestea, are de gând să facă tot ce poate.

Viseaza să lucreze ca iluzionist în Las Vegas. Crede că cel mai important moment al carierei sale a fost atunci când a plecat de acasă și a descoperit că poate trăi din magie.

Unul dintre cele mai fericite momente din viața lui a fost atunci când a reușit să viziteze mormântul lui Harry Houdini din New York. 

Cel mai dificil moment din viața lui a fost pandemia Covid-19. A fost pe punctul de a renunța la magie în mai multe rânduri pentru că nu avea de lucru. Când era tânăr, părinții l-au presat să renunțe la magie. Nu a mai practicat timp de doi ani. Regreta că i-a ascultat. Daca ar câștiga, i-ar plăcea să își ceară partenera în căsătorie și să facă o nuntă medievală. Este prima dată în România, dar a mai participat la Got Talent în Bulgaria și Spania. Îi plac foarte mult obiectele de artizanat. Aproape întotdeauna îsi confecționeaza singur gadgeturile pe care le folosește în spectacole, iar hainele și le face tot singur.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies