Românii au talent 2022: Alexandra Croitoru, tânăra care l-a convins pe Dragoș Bucur să apese Golden Buzz

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 16 Aprilie 2022
Data actualizare: 16 Aprilie 2022
Muzica este tot ce știe să facă, este talentul, prezentul și viitorule ei. Fiind mai introvertită, Alexandrei îi este mai ușor să vorbească prin muzică. 

Bunicul ei vitreg cântă la chitară, iar Alexandra a început să fredoneze tot ce auzea. A fost dusă la cursuri de canto și a ajuns la momentul în care e mândră de ceea ce poate să facă.

Spune despre mama ei că este cea mai caldă persoană. A fost adoptată la vârsta de 1 an și crescută de aceasta ca pe propria fiică. Mama i-a povestit că în momentul în care s-a dus să o cunoască în maternitate, Alexandra a tras-o de mână și nu a lăsat-o să mai plece. S-a îndrăgostit pe loc și a luat-o acasă. Nu cunoaște alta familie.

Acum, mama îi este cea mai bună prietenă, dar și cel mai mare fan. Mama este sigură că fiica ei o să se descurce bine la Românii au talent.

Chiar dacă nu va câștiga concursul, Alexandra este bucuroasă că va câștiga experiență.

Interpretarea Alexandrei a ajuns la sufletele juraților. 

Andi: „E o bucurie să te ascultăm!”

Mihai Bobonete: „Mi-e foarte greu să zic ceva. Mi-ai atins o coardă sensibilă! M-a impresionat...Vocea asta pe care am auzit-o în seara asta este de departe peste 100 de voci pe care le aud în fiecare zi la radio sau în muzica românească.”

Dragoș Bucur: “Eu cred că fiecare dintre noi ajungem acolo unde suntem ca rezultat al vieții pe care o ducem și a experiențelor prin care trecem. Tu ai spus că ești adoptată, dar eu cred că asta contează pentru că asta este parte din viața ta.. cu bune și cu rele...vine cu niște traume, cu niște frustări, cu niște întrebări care sigur te vor măcina toata viața  (...) Muzica pe care am auzit-o nu este doar vocea ta! Muzica pe care am auzit-o și momentul este format din vocea ta, din felul în care arăți, din cuvintele pe care le-ai spus, din emoția pe care ai transmis-o. Ești un copil extraordinar! O adolescentă care poate să răstoarne munții”. Juratul a apăsat Golden Buzz-ul și a trimis-o pe Alexandra direct în semifinale. 

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies