Românii au talent 2022: Anamaria Buțurcă, interpretare divină a melodiei Prayer: “Impecabil!”

Citeste mai mult despre: Anamaria Buturca, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 01 Aprilie 2022
Data actualizare: 01 Aprilie 2022

Anamaria face școala de asistenți medicali. În prezent studiază la Facultatea de Muzică din Timișoara. Muzica se trage din familie. Sora sa este mezzo-soprană, tatăl său cântă la pian și instrument de alamă, mama sa este altistă.

Anamaria a crescut cântând în biserică, a cântat într-un cor de copii, a continuat cu Facultatea de Muzică.

De mica a cântat, dar nu am știut că are o așa atracție spre muzica clasică. A făcut cursuri de canto câțiva ani, apoi a întrerupt, pentru că a avut niste probleme cu corzile vocale din cauza tehnicii. În ultimii doi ani nu a mai cântat din cauza problemelor. În aceasta vară a fost pentru prima dată la mare, iar experiența a marcat-o. A cântat pe faleza și și-a dat seama că asta e menirea ei.

Pentru ea, muzica nu este o meserie, nu câștigă bani din asta. Preferă să cânte doar pentru a împărtăși dragostea pentru Dumnezeu. Anamaria este adventistă de ziua a 7-a și spune că botezul este cel mai important eveniment pentru ea. Dorește să devină asistentă din iubirea față de oameni. 

Spune că asta este menirea oamenilor pe Pământ. Nu știe care este planul ei la Românii au talent, însă speră că o să afle. Nu a vrut să vină, nu ea s-a înscris. Colegii de la lucru nu îi dădeau pace, prietenii insistau, iar familia o susține.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies