Românii au talent 2022: Anastasia Ciobanu, puștoaica de 11 ani care l-a făcut pe Dragoș să danseze muzică populară

Citeste mai mult despre: Anastasia Ciobanu, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 01 Aprilie 2022
Data actualizare: 01 Aprilie 2022

Pe la 5 ani se uita la televizor și cânta „Mai du-te-n dragostea mea!”, piesa lui Conect-R. La 6 ani a început să cânte populară. Face canto la Școala Populară din Bacău. A început studiul la pian. Are 15 trofee câștigate. 

La 7 ani, Anastasia a cântat cu Nicolae Botgros în cadrul Festivalului „Mărul de Aur”, pe care Anastasia l-a și câștigat. Tot atunci, Anastasia a cântat și cu Petre Neamțu, dirijor la Filarmonica din Chișinău. A cântat și cu Ansamblul Ciocârlia, la București, cu Orchestra Ansamblului "Busuiocul" din Bacău. 

Anastasia o admiră mult pe Mihaela Gurău. Ea i-a oferit Anastasiei tot reportoriul și o susține pe Anastasia în tot ce face. Are deja prima ei piesă, „Mama, nu te supăra!”. Urmează să lanseze încă două piese: „Moldoveanca-s din Bacău”, „Am venit să joc cu voi!”. Mama Anastasiei este economist, iar tatăl este inginer agronom. Crede despre ea că este serioasă, cuminte, bună și prietenoasă. Este dezghețată și sigură pe ea. 

Își dorește să fie artist liber profesionist. Participarea la Românii au talent este o provocare la care visează de ceva vreme și un moment important în carieră.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies