Românii au talent 2022: Andra Bucur, demonstrație de twerk și lecții de “women’s empowerment”

Citeste mai mult despre: Andra Bucur, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 01 Aprilie 2022
Data actualizare: 01 Aprilie 2022

Andra a descoperit acest stil de dans în Africa, în Ghana. A mers într-un club de striptease cu colegii. În clubul acela a văzut o domnișoară care făcea pole dance și tweark în același timp și s-a îndrăgostit pe loc de acel dans. 

A plătit-o pe acea domnișoară să îi ofere cursuri și aceasta a fost de acord. După asta, a făcut un research și a aflat că sunt cursuri profi de twerk în mai multe locații din lume. 

A mers în Rusia, Brazilia, Africa, America, America Latină. După ce a prins experiență, a început să se expună pe social media și a primit un feedback foarte bun. Apoi a început să predea. 

În Dubai a ținut primele cursuri, după care le-a extins în România, iar acum predă la nivel internațional. Ea predă stilul ei personal, fiecare are un stil diferit. 

Tatăl ei a murit acum 6-7 ani, iar mama are un business cu asigurări. Mai are un frate care lucrează cu mama la business-ul familiei. Cel mai mult își dorește să ajungă să inspire cât mai multe femei să aibă încredere în ele să își atingă potențialul maxim, să se simță confortabil în corpul lor și să aibă încredere în energia lor feminină.

Ea ține cursuri care te învață să ai încredere în tine. Andra spune că nu e vorba doar despre un simplu dat din fund, acest dans are istorie și e un instrument pe care îl folosește spre deschidere culturală, spre depășirea conservatorismului. Crede că acest dans poate fi o disciplină sportivă. 

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies