Românii au talent 2022: Andrei Luca a impresionat cu mișcările sale de breakdance. De ce nu l-a convins pe Bobonete

Citeste mai mult despre: Andrei Luca, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 29 Aprilie 2022
Data actualizare: 29 Aprilie 2022

În jurul vârstei de 7-8 ani era atras de sporturi. Până să ajungă la break dance a făcut karate, gimnastică, gimnastică acrobatică, capoeira și dans modern, salsa, cha cha, și într-un final, pe la 12 ani, a dat de breakdance. 

A aflat că unul din colegii lui de clasă face breakdance. Au hotărât să se antreneze împreună. De acolo a început tot. A simțit că ăsta este sportul lui.

În 2005-2006, pe când avea în jur de 18 ani, el și familia se gândeau că ori face ceva cu hobby-ul ăsta, ori se pune cu burtă pe carte. Alesese cartea până când a primit un telefon, o invitație să facă break dance în Turcia, la un hotel, entertainment. A acceptat fără să stea pe gânduri. Erau 4-5 băieți și dansau zilnic la câteva hoteluri. A călătorit enorm, în foarte multe țări.

În 2011 s-a întors acasă și a decis că vrea familie, că vrea să se liniștească. Nu a funcționat așa că s-a întors la ce știa să facă cel mai bine. În 2018 a plecat în Ibiza și acolo s-a îndrăgostit de o fată din Germania. Au călătorit și au dansat împreună. În 2019 au decis să își ia și un job normal. S-au oprit din călătorit și s-au stabilit în Germania. 

Participarea la Românii au talent e o șansă de a-și schimbă viața total și de a-și pune în practică visul. Vrea să înființeze o firmă de management în domeniul hotelier, de animație, și o sală de dans.

Ediția integrală Românii au talent se vede și pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies