Românii au talent 2022: Andrew Henderson a făcut jonglerii cu o minge în flăcări: “Ești un showman!”

Citeste mai mult despre: Andrew Henderson, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 18 Februarie 2022
Data actualizare: 18 Februarie 2022
A avut o accidentare gravă în care și-a rupt piciorul în 5 locuri. Are 9 șuruburi și tijă metalică. Doctorii i-au spus că nu va mai merge niciodată normal.

În timpul exercițiilor de recuperare, ținea o minge pe cap, în echilibru. A început să dezvolte asta și a revenit mai puternic decât era înainte.

Provine dintr-o familie sportivă: tatăl lui a fost campion la Judo și a călătorit cu trupa olimpică, unchiul lui a jucat rugby, vărul lui a jucat golf, iar bunicul era jucător profesionist de darts. 

Talentul lui înseamnă totul pentru el, l-a făcut persoana care e azi, iar acum vrea să îl împărtășească cu întreaga lume. Se inspiră din multe forme de artă, încearcă să își combine aptiudinile cu muzica, să încerce diferite stiluri. Părinții și cele două surori îl sprijină foarte mult. 

Consideră că show-ul lui e unic și știe că va fi din ce în ce mai bun cu fiecare etapă. 

A fost de 5 ori campion la freestyle footballer și deține multiple Guiness World Records. Face și arte marțiale mixte. A fost la lupte MMA și a câștigat în 40 de secunde. Artele marțiale îl ajută pentru că îi aduc echilibru, focus și flexibilitate.

Abilitățile sale l-au făcut foarte căutat și a ajuns să lucreze cu Ronaldo și Messi, rolul lui fiind să le facă acestora coregrafii.

Dragoș Bucur: „Ești un showman în adevăratul sens al cuvântului. (...) E cel mai tare din lume. Câți din 7 miliarde și ceva de oameni pot spune: sunt cel mai bun în lume la ceva”

Andra: „Ne-ai făcut o bucurie și o onoare că ai venit! Am primit-o ca pe un cadou!”

Vezi întreaga prestație pe VOYO.

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită în avans cu 24 de ore pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies