Românii au talent 2022: Bianca Mihalcea, un dans plin de emoție pentru care a primit Golden Buzz

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 25 Februarie 2022
Data actualizare: 25 Februarie 2022
Când era mică a învățat mișcări de dans de la tatăl ei. Mama și tata au fost dansatori de dansuri populare. Mergeau în turnee în Irak, Egipt, așa s-au și cunoscut.

Tatăl ei s-a îmbolnăvit de cancer pulmonar pe când Bianca avea 11 ani. Mama a rămas singură, dar Bianca și-ar dori ca ea să-și găsească pe cineva.

După moartea tatălui, a plecat cu mama ei în Italia, cu gândul de a locui acolo. Au trăit în jur de 4-5 luni, dar pentru că mama nu a găsit de muncă, au fost nevoite să se întoarcă acasă. 

Și-au mai încercat norocul a două oară în Italia, pe când fata avea 13 ani. Atunci au rămas vreme de 6 luni. Dar nici de data aceasta nu a fost să fie. 

De doi ani s-a focusat mai mult pe dans. A incercat de toate: cântat, teatru, desen compoziție de poezii, dar cel mai mult îi place să danseze.

A venit să danseze la Românii au talent să îi implinească în primul rând visul tatălui ei și să își demonstreze și ei că poate mai mult.

Planul ei de viitor este să urmeze Facultatea de Psihologie. Dupa evenimentul dificil cu tatăl ei, cea mai mare grijă a ei a fost să fie bine mental, atât ea cât și mama, așa că a început să citească multe cărți de dezvoltare personală și psihologie.

Emoția transmisă prin dans de către Bianca a cuprins toată scena Românii au talent, iar jurații au fost impresionați și mișcați de povestea fetei. Andi a decis că acest moment „nu are voie să treacă pe lângă noi” și a apăsat butonul auriu.

Andi: “Absolut superb! Nu mi-aș fi închipuit niciodată că din popping și breaking se poate obține atâta emoție. Ești un dansator desăvârșit!”.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies