Românii au talent 2022: Bianca Zamfir, moment original pe scenă: “Ești foarte talentată! A fost perfect!”

Citeste mai mult despre: Bianca Zamfir, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 15 Aprilie 2022
Data actualizare: 15 Aprilie 2022
Crede că stilul acesta de dans (horror) o reprezintă. A muncit mult la acest dans și și-a intrat în rol. Însă nu îi plac filmele horror. „Dansul ăsta e al meu, nimeni altcineva nu poate să îl joace mai bine decât mine, indiferent cât încearcă.”

Face dansuri de la 3 ani. A început cu baletul, iar pe la 4-5 ani și-a dat seama că baletul nu prea e pentru ea, îl considera prea lent. S-a dus la dans modern și s-a îndrăgostit. 

Când o să fie mare vrea să se facă coregraf și medic stomatolog. Atunci când era mică si s-a dus prima dată la stomatolog, i-a plăcut atât de tare încât acum asta vrea să facă. „Acolo e un loc liniștit, unde oamenii nu vin cu plăcere, dar vin să se facă bine.”

Mama ei i-a făcut costumația, păpușa și cutia din care iese. Face toate costumele clubului. Legat de acest moment, ea își dorea să facă ceva diferit, să iasă în evidență, iar coregrafa i-a sugerat să facă ceva creepy. Vrea să descopere multe stiluri și să facă mereu ceva diferit, să introducă elemente noi și diferite.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies