Românii au talent 2022: Cătălina Hurjui, un exemplu de ambiție: “Sunt așa fericită că ai revenit!”

Citeste mai mult despre: Catalina Hurjui, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 18 Martie 2022
Data actualizare: 18 Martie 2022

Lucrează ca vânzătoare într-un supermarket și îi place să cânte. A început să le cânte animalelor, în gospodărie, să le liniștească. 

Cătălina a trăit toată viața la sat. Îi place viața la țară. Când avea 16 ani, părinții au divorțat. Cătălina și cei patru frați mai mici au rămas cu tata, care a intrat în depresie și a început sa bea. 

Cătălina a avut grijă de familie și mai ales de sora ei mai mică, avea un an. Acum are 18 ani, iar Cătălina are în continuare grijă de ea. Sora îi spune Cătălinei „mama” și locuiesc împreună.

Cu mama ei nu mai ține legătura, deși stau la două case distanță și se văd aproape zilnic. Iubitul Cătălinei, Costel, nu crede în talentul ei. Spune că nu are voie să perturbe liniștea publică și că o să cheme jandarmii dacă mai cântă. Au împreună doi copii: o fată și un băiat.

Fetiței îi place cum cântă mama, iar fiul a rugat-o să nu vină la Românii au talent ca să nu se facă de râs. E foarte emotivă, ține cu greu microfonul, îi tremură genunchii. 

Cătălina nu cântă acasă, de față cu ai ei. Crede că dacă oamenii din sat o vor auzi, o vor crede nebună și nu vrea să le dea subiect de discuții. 

“E diferență de la cer la pământ cu ce s-a intamplat acum doi ani!”, i-a spus Andi.

"Sunt așa de fericită că ai revenit și că ai prins curaj. Ești un exemplu! Bravo!”, i-a transmis Andra. 

Mihai Bobonete: “Oameni ca tine îmi dau speranța că într-o zi o să pot cânta și eu”. 

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies