Românii au talent 2022: Chiar dacă e la început de drum, Maria Jalbă i-a cucerit pe jurați cu interpretarea sa

Citeste mai mult despre: Maria Jalba, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 06 Mai 2022
Data actualizare: 06 Mai 2022

Maria cântă de aproape un an și jumătate. A venit la preselecții alături de vocal coach-ul ei. Are doua fetițe, de doi și 4 ani jumătate. Trebuia să se întoarcă la muncă după concediul de maternitate, dar nu se mai regăsea.

Așa că după o discuție cu soțul, care a încurajat-o să facă ce își dorește în viață, Măria a hotărât să își dea demisia și să înceapă orele de canto.

Trăiește din cele câteva evenimente la care mai cântă. E freelancer. A cântat și la nunta unui verișor și la o terasă pe malul mării. Maria a fost și la preselecțiile Superstar, însă nu a trecut mai departe.

Soțul ei este navigator. Mama e profesoară, tata este șofer de tir. Își dorește foarte mult să ajungă să cânte într-un band. 

Părinții ei nu au fost de acord să cânte, așa că au ghidat-o spre Facultatea de Politehnică. Apoi, Maria s-a angajat ca optometrist. Soțul este acum plecat în China, pe mare, dar știe că Maria a venit la preselecții și este fericit pentru ea. Una dintre pasiunile ei este să modeleze lut polimeric. 

Ediția integrală Românii au talent se vede și pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies