Românii au talent 2022: Cine e Ioana Ciucă, concurenta care l-a făcut pe Dragoș Bucur să râdă cu lacrimi

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Februarie 2022
Data actualizare: 04 Februarie 2022

Ioana Ciucă lucrează ca și casieră la STB de 25 ani, la centrele de încărcare. Totul a început de la o competiție la muncă. A fost remarcată de familia Valahu. A câștigat locul 1 la prima ei competiție, chiar dacă a fost totul extrem de spontan, de pe o zi pe alta. A practicat de-a lungul anilor baschet, handball și volei. 

Ioana spune că Skandenbergul este despre inteligența. Este un sport educat, unde concurentul trebuie respectat. Totul este despre concentrare și găsirea momentului perfect în care să acționezi.

N-a avut accidente, dar a văzut câteva destul de grave. Condiția ei fizică a fost în avantajul ei de multe ori. 

Este o fire foarte competitivă. E campioană națională la acest sport și se pregătește intens pentru campionatul mondial.  Își dorește ca acest sport să primească cât mai multă atenție.

Momentul Ioanei i-a făcut pe jurați să râdă cu lacrimi. 

Andi: “Am râs cum n-am mai râs de mult! Ideea strașnică, realizarea impecabilă, ați promovat și sportul. Doamnă, efectiv ne-ați cucerit. Eu mă declar cucerit total!”

Dragoș Bucur: “Uneori umorul iese din lucruri neașteptate. Am râs cu Dvs. și cu eroii, nu de Dvs. Mi se pare admirabil că ați ajuns la 44 de ani să fiți campioană națională la Skandenberg. Aveti din partea mea clar DA”. 

Vezi momentul integral pe VOYO

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită în avans cu 24 de ore pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies