Românii au talent 2022: Cosmin Dumitru, demonstrație spectaculoasă de rollerblading: „E unic în peisaj!”

Citeste mai mult despre: Cosmin Dumitru, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 25 Martie 2022
Data actualizare: 25 Martie 2022
Cosmin a venit cu un moment acrobatic pe role. Este ambasadorul sporturilor extreme din România. 

Practică acest sport de 25 de ani, a reușit chiar să se și întrețină foarte bine din acest sport. E mai mult vizionar decât talentat, a muncit enorm. A vrut să facă ceva să plece din cartierul Militari, ca să nu ajungă cum erau ceilalți. 

Timp de 2 ani a fost ca un Roller Star în Romania, a participat la toate concursurile și a luat locul I. Face și video, și-a făcut site din 1999 și îi place să captureze momentul. Până acum a investit și investește tot ce a avut în sportul ăsta. De 15 ani nu a mai apărut la televizor. Tatăl a fost eroul lui, legenda lui, a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din România și a decedat în 2010. Cosmin a făcut 8 ani de fotbal. Tatăl lui a fost antrenorul Dumitru Nicolae. 

Tatăl lui mergea cu spatele pe role cum nu reușea Cosmin să meargă nici pe picioare. Mama a fost lucrător comercial. Mai are un frate. E cunoscut și în afara tarii. În comunitatea urbană de la noi e nucleul care dat viață graffiti-ului.

Vrea să câștige respectul oamenilor mai mult decât să câștige premiul de la Românii au talent. A făcut și o linie de haine, a creat filme de DVD, filme cu care a construit generația urbană din Romania. Un vis de-al lui este să aibă sala lui de skate-rolleri acoperită. Nu are unde să antreneze copii când e vremea urâtă.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies