Românii au talent 2022: Echipa RISK, scene desprinse din filmele de acțiune hollywoodiene în fața juraților

Citeste mai mult despre: Echipa Risk, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 18 Martie 2022
Data actualizare: 18 Martie 2022
Echipa a fost înființată acum 2 ani de coordonatorul lor, Cosmin Pădureanu. Este o echipă de cascadori stagiari. Daniel Marica a fost cascador în Londra și e în echipă de un an.
 
La Românii au talent au venit doar 4 membri. În total sunt în jur de 20. Fiecare membru are abc-ul cascadoriei, toți fiind antrenați de Cosmin. Daniel a terminat British Action Academy. A stat în Londra 3 ani și jumăte. S-a întors din cauza pandemiei.
 
Echipa a apărut în filme și seriale, emisiuni TV și ceva show-uri live. Coordonatorul are în jur de 100 de filme făcute. Daniel a jucat în 3 filme mari de Hollywood, printre care The King’s Men, Hit’s Man Bodyguard și Rocket Man. Câtiva membri ai echipei au fost atleți profesioniști.
 
Visul lor este să își împingă limitele în toate aspectele ce țin de profesie. Lui Daniel îi place competiția foarte mult, îi plac evenimentele care te pun la test, îi place să concureze, îi place să câstige, vrea să forțeze cât de mult poate și să facă lucruri despre care se crede ca e imposibil să fie realizate. 
 
Echipa nu a avut niciodată ocazia să arate ce poate. Când joacă în filme, li se dă un set de mișcări care să se potrivească scenariului.
 
Ei, chiar dacă pot mai mult, trebuie să se potrivească în acel set. Dar aici, sunt liberi să facă spectacolul cât de puternic pot ei. Daniel visează să prezinte cel mai puternic spectacol care a apărut vreodata la Românii au talent. Vor să câștige tot ce se poate câștiga.
 
Urmărește emisiunea integrală pe VOYO.VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies