Românii au talent 2022: Elvis Constantin Asan, tânărul plin de optimism care ne-a oferit o adevărată lecție de viață

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 22 Aprilie 2022
Data actualizare: 22 Aprilie 2022

Elvis studiază la Seminarul Teologic din Constanța. La 8 luni a fost abandonat în spital și luat de Protecția Copilului. În 2016 a fost botezat creștinește și de atunci a început să simtă chemarea. La 10 ani a descoperit muzica populară și a mers la cursuri la Palatul Copiilor. 

Până la 15 ani nu a avut acte. În 2015, un asistent social s-a dus cu familia lui Elvis la notar pentru a obține semnătura lor pentru acte. 

Atunci a văzut-o prima dată pe mama sa. Nu știa nimic despre ea. A întrebat-o de ce l-a lăsat, dar nu a primit răspuns. Nu știe cine e tatăl lui și nici nu vrea să audă. Îl învinovățeste pentru faptul că a fost abandonat. De mama i s-a făcut milă și i-a dus haine și lemne de foc. A descoperit că mai are încă 6 frați mai mici. Cel mai mic are 2 ani. 

A cântat în 2016 la primul său festival și a luat premiul de popularitate. A cântat cu Constantin Enceanu într-un concert după ce l-a contactat și i-a spus că este cel mai mare fan. Enceanu a acceptat și i-a dăruit o ie de-a sa. E cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată. Păstrează legătura, îi cere sfaturi cu muzica, iar Enceanu îi răspunde cu drag. 

În 2017 a cântat cu Dinu Iancu Sălăjanu. A făcut rost de numărul lui, l-a sunat, l-a rugat să cânte împreună și a acceptat. 

Îl admiră mult și pe Fuego. Are poze cu el pentru că merge la toate concertele lui.  Se îmbracă elegant, precum Fuego pentru că îi place stilul lui.

Ediția integrală Românii au talent se vede și pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies