Românii au talent 2022: Emanuel Ion, interpretarea magistrală la orgă pentru care a luat Golden Buzz de la Andra

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Februarie 2022
Data actualizare: 04 Februarie 2022

Emanuel Ion are 15 ani și este din Nazarcea, Constanța. 

Adolescentul este nevăzător din naștere. Cântă la 5 instrumente: orgă, acordeon, chitară, chitară bass și tobe. Totul a pornit la 4 ani, când a început să cânte la o orgă de jucărie. Nu își explică cum de știe unde să apese. Spune că mâinile parcă îi sunt călăuzite.

Studiază la un liceu normal și spune că este mai bine așa. Deși îi este mai greu pentru că a fost necăjit de către colegi și nici școala nu este pregatită pentru elevi ca el.

Emanuel spune că lucrurile astea l-au călit și l-au maturizat. Vrea să demonstreze atât persoanelor nevăzătoare, cât și persoanelor fără un handicap, că se poate chiar dacă ai o deficiență. 

Face parte dintr-o familie numeroasă, cu 6 copii, el fiind singurul băiat. Una dintre surorile lui este adoptată. Părinții lui au găsit-o pe stradă și nu au avut inimă să o lase și de atunci a rămas cu ei.

Tatăl lui Emanuel este pastor penticostal în Năvodari, iar Emanuel cântă în biserică în fiecare săptămână. Spune că Emanuel înseamnă “Dumnezeu este cu noi” și că a simțit asta în fiecare zi din viața sa. Nu s-a simțit niciodată blestemat de soartă din cauza condiției în care se află.

Nu a fost niciodată supărat pe Dumnezeu pentru că dacă i-a luat vederea, i-a dat alte calitați prin care poate să încurajeze oamenii.

Emanuel merge chiar și cu bicicleta. Lucrează pe calculator și vrea să se facă IT-ist.

Pe scena talentelor, băiatul a cântat la orgă și a ridicat jurații și toata sala în picioare. 

Mihai Bobonete:Sunt bucuros că exiști, omule!”. 

“Ne-am ridicat în picioare și noi, și toți cei din public”, i-a spus Dragoș Bucur

“Eu în fața momentelor de genul asta, când rămân fără niciun un cuvânt, pot doar să mă bucur alături de concurent și să-l răsplătesc cu ce am mai bun”, a spus Andra după care a apăsat Golden Buzz-ul. 

Vezi momentul integral pe VOYO

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită în avans cu 24 de ore pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies