Românii au talent 2022: Evelina Barcan și Rareș Bonciu au cântat impecabil piesa „All I ask of you”

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 22 Aprilie 2022
Data actualizare: 22 Aprilie 2022

Rareș și Evelina sunt colegi la Liceul de Arte din Piatra Neamț. Cei doi sunt și iubiți de 6 luni. Rareș cânta de la 8 ani la vioară și de la 15 ani vocal. 

Nu s-a gândit că o să devină cântăreț. A dorit să învețe muzică bizantină pentru că obișnuia să cânte în corul bisericii la care merge mama sa. Între timp a descoperit muzica de operă și s-a îndrăgostit. Se gândește să devină ori cântăreț de operă, ori dirijor.

Evelina cântă de la 6 ani, iar la 15 s-a specializat pe canto clasic. Vine din comuna Cosisa, de pe lângă Piatra Neamț. Născută într-o familie simplă, cu mama tâmplar și tată mecanic, Evelina spune că nu contează mediul din care provii și că poți ajunge unde îți dorești în lumea muzicii clasice indiferent de acesta.

Rareș a pus ochii pe Evelina de acum 3 ani. Atâta i-a luat ca să își facă curaj să o invite la cafea. A întrebat-o dacă își dorește să fie împreună iar această a spus că Da! În acest moment cei doi formează un cuplu și în viață de zi cu zi. Pe scenă au o chimie aparte, spun ei.

Au venit la Românii au talent în primul rând pentru că Evelina și-a dorit foarte mult, iar Rareș s-a conformat.

Ediția integrală Românii au talent se vede și pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies