Românii au talent 2022: Fetele de la Team Danger au rupt scena cu mișcările lor de dans și au primit 4 de DA

Citeste mai mult despre: Team Danger, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 18 Februarie 2022
Data actualizare: 18 Februarie 2022
Diana, aka DI DANGER, este instructor de dans, coregraf și fondatoarea trupei TEAM DANGER. 

Susține că e prima și singura trupă de Dansuri Africane Moderne și dorește să scoată la lumină faptul că se practică aceste stiluri de dans și în România.

Diana a intrat în lumea dansului din dorința de a aduce o schimbare în viața ei. Așa a descoperit cursurile de la Dance Prestige. Dragostea pentru cultura africană a pornit acum 3 ani, când și-a dat seama că are o conexiune aparte cu muzica și dansul din diferite colțuri ale Africii. A călătorit în diferite țări africane pentru a prelua informații de la cei mai buni, i-a invitat să susțină workshop-uri, a contribuit la campanii caritable prin intermediul dansului. 

Trupa a început cu 5 membri și a crescut până la 14. A inceput să lucreze de la zero. Se antrenează pe diferite stiluri ca să poată atinge nivelul de complexitate propus, însă focusul se află în dansurile africane moderne precum Afrohouse, Azonto, Afrobeat, Amapiano, Coupe Decale/Ndombolo. 

Îi place să ajute și să formeze oameni. Crede cu tărie că fiecare om care i-a pășit în sala de dans, a plecat cu ceva valoros. ÎȘi doreste pentru membrele trupei să crească atât ca dansatoare, cât și ca oameni. Își dorește să devină puternice, curajose și modeste.

Vezi întreaga prestație pe VOYO.

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită în avans cu 24 de ore pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies