Românii au talent 2022: Filip Drogos, număr spectaculos de pole dance: “Poezie la bară!”

Citeste mai mult despre: Filip Drogos, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 08 Aprilie 2022
Data actualizare: 08 Aprilie 2022
Filip este din Polonia. Lucrează în spital cu pacienții bolnavi de cancer. Face radioterapie.

A studiat medicină și este operator radiografii. A fost nevoit să studieze pentru a avea un job bun. Avea nevoie de bani pentru a-și plăti antrenamentele. Părinții nu au vrut să îl ajute cu asta. A trebuit să facă totul singur.

Este dansator profesionist de pole dance, dar înainte de asta a fost balerin și a făcut și dans contemporan. Are pregătire în gimnastică și acrobație. În mare parte e autodidact, părinții nu au vrut că el să devină dansator profesionist, dar el și-a dorit întotdeauna să fie pe scenă.

E singurul artist din familia lui, care deține o fermă. Se antrenează de când era copil, îi place să își exprime emoțiile prin dans și coregrafie. Ce face el nu e doar pole dance, vrea să arate ceva nou, o combinație de balet cu teatru, cu pole dance și gimnastică.

Regretă că familia nu l-a susținut. Dar le mulțumește pentru că datorită atitudinii lor acum este puternic și independent. Acum, când are realizări și premii, și familia a început să îl susțină.

Dacă ar fi să câștige, ar călători cu trenul în toată lumea și ar investi în cariera lui, să devină ceva de nivel global.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO.

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies