Românii au talent 2022: Gabriela Cristea, 4 de DA pentru interpretarea impecabilă de pe scena talentelor

Citeste mai mult despre: Gabriela Cristea, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 29 Aprilie 2022
Data actualizare: 29 Aprilie 2022

Gabriela este profesor de muzică, canto și pian. S-a mutat în București în 1999 când a intrat la Conservator. 

A găsit job la teatrul de operetă Ion Dacian. A jucat alături de Maia Morgenstern, Victor Rebengiuc. Pentru că banii nu-i ajungeau, a căutat și alte joburi. Avea zile în care nu avea unde să doarmă. Mai dormea în teatru, pe scaun, în cabină. Acelea au fost cele mai grele momente. 

Era deprimată când vedea colegii plecând acasă, iar ea rămânea să doarmă pe scaun. Simțea că se uimilește dacă cere ajutorul lor. A colaborat cu diverse coruri bisericești și cu acestea a plecat în toată lumea. A fost în corul Paulei Ciuclea. La Conservator a studiat pianul și clarinetul, iar vocea și-a lucrat-o singură. Tot ce știe acum, știe din ce a prins de la colegi.

În 2010 s-a întors în Buzău și s-a reîntâlnit cu cel ce urma să îi devină soț. Erau prieteni din copilărie și nu se mai văzuseră de 8-9 ani. Când s-au reîntâlnit s-au și îndrăgostit. S-au căsătorit pe ascuns, după o lună. Toți le-au spus că se grăbesc. Singura persoană care a știut a fost mama ei. Soțul este consilier de credite. Gabriela a reușit să își deschidă propria școală de muzică în Buzău. Îi plac foarte mult copii. Asta a fost și un factor determinant în alegerea carierei.

Are un fiu în vârstă de 3 ani pe care îl învață să cânte, voce și la pian.

Ediția integrală Românii au talent se vede și pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies