Românii au talent 2022: Gyula Suketes i-a încântat pe jurați cu vocea și mișcările lui Elvis Presley

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Martie 2022
Data actualizare: 04 Martie 2022
Elvis, pentru că toată lumea așa îl strigă, a stat la casa de copii de la 3 la 18 ani, pentru că părinții nu îl puteau crește.

De 4 ani, locuiește cu mama lui. Tatăl a decedat, a fost ungur. Bunicul a fost muzicant. Are o fiică de 16 ani și este divorțat. 

A lucrat în construcții în Ungaria și Anglia. La englezi a stat 6 ani și a fost șef de echipă la o firmă de construcții, iar în weekenduri cânta într-un restaurant.

Nu are lecții de canto, a cântat mereu de plăcere.

E fan Elvis Presley. În 1982, a mers la cinematograf și a văzut filmul Girl Happy, așa a început totul.

A participat în sezonul 9 la Românii au talent și a luat 4 de Da. După difuzare a devenit faimos! Toată lumea îl știe. O doamnă a venit tocmai din Los Angeles ca să îl găsească și să îi ofere un contract. Spune că urmează să plece în LA. Daca nu se concretizează contractul în Los Angeles, are ca back-up alt contract în San Remo, pentu că este foarte ofertat.

Cântă la Casa Armatei în Brașov, în Oradea sau în Mangalia, la 2 Mai. Își aduce aminte când s-a dus să își cumpere un microfon din Dragonul Roșu și a fost recunoscut de vânzătorul chinez. L-a pus să cânte și spune că toată lumea s-a strâns în jurul său. Gyula spune că mereu i se întâmplă așa. 

„Nu m-aș sătura niciodată să-l văd pe Elvis pe scena de la Românii au talent”, i-a spus unul dintre jurați. 

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies