Românii au talent 2022: Ionel Câța vrea să arate că vârsta nu contează când ai o pasiune

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Februarie 2022
Data actualizare: 04 Februarie 2022

Ionel Câța vrea să stimuleze tineretul să facă sport. Au făcut handbal și el și soția. Și-au dat și fiul la sporturi. Anturajele trebuie eliminate, spune că asta este cea mai mare problemă a tineretului: „Totul este să gândești pozitiv. Să nu zici nu pot.”

Rutina lui zilnică: se trezește la 4:50, telefonul sună la ora 5:00. Merge în IOR, pe drum, lângă biserică, spune Tatăl Nostru și în română și în latină. Face canoe la aparate, 500 de repetiții. Pe la ora 13:00 ajunge acasă, ajută prin casă și la ora 15:00 merge la sală.

Postează clipuri în care face sport pe Youtube. Ajunge acasă și citește psihologie. La ora 22:00 se culcă, ca să prindă somnul alpha. 

Ionel a făcut școala de cascadori. A fost elevul lui Szobi Ceh. A jucat într-un serial făcut de francezi, Van Loc: un grand flic de Marseille. În serial a facut cea mai periculoasă cascadorie. Nu a avut accidentări. 

A cunoscut-o pe Nadia Comăneci, de la care a primit o lecție importantă: „Să nu vorbești în timpul antrenamentului, căci antrenamentul nu este doar al corpului, ci și al minții.” 

Andra: "Ați venit să încurajați lumea să facă sport!". 

Vezi momentul integral pe VOYO

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită în avans cu 24 de ore pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies