Românii au talent 2022: Ionuț Botoroagă s-a jucat cu rimele pe scena talentelor și i-a binedispus pe jurați

Citeste mai mult despre: Ionut Botoroaga, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 08 Aprilie 2022
Data actualizare: 08 Aprilie 2022
Spune că a fost o persoană foarte timidă, premiant din clasa 1 până în a 10-a. La liceu și-a dat seama că nu mai funcționează cu timiditatea, că toți erau diferiți. 

Îi plăceau fetele, dar nu știa cum să interacționeze cu ele. S-a înscris în echipa de teatru tocmai pentru a prinde curaj. Imediat cum a terminat liceul, s-a înscris la Facultatea de Teatru. I s-a părut total diferit de cum știa el că e viața.

Profesorii au văzut potențial în el. Și-a făcut trupă de impro. 

În anul I a fost la casting pentru Romeo și Julieta, a luat rolul lui Mercutio. Regizorul a vrut să facă ceva special, așa că Ionuț i-a sugerat rap. Așa a ajuns să scrie versurile pentru toți. Spectacolul a avut 3 Juliete. Apoi a început cu freestyle-ul. 

A scris și câteva piese, dar el nu vrea să facă muzică, ci artă. Vrea să facă un spectacol din nimic, să nu vină pregătit cu nimic. Se joacă mult cu vocea în spectacolele lui.

Mama lui e casnică, îl creștele pe fratele lui mic, tatăl lucrează cu ziua în construcții. Se inspiră din tot ce se întâmplă în jurul lui. Se consideră o persoană tristă, dar care poate să ofere multă pozitivitate.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO.

 

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies