Românii au talent 2022: Iris Anghelina, dans contemporan plin de emoție în fața juraților

Citeste mai mult despre: Iris Anghelina, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 22 Aprilie 2022
Data actualizare: 22 Aprilie 2022

E flexibilă de când era mică. A început să facă sfoara și să meargă în același timp.

Pentru că îi plăcea foarte mult să danseze, să facă podul, roata și alte elemente, părinții au dus-o la cursuri de balet și gimnastică. Momentan se antrenează 11 ore pe săptămână la gimnastică, 3 ore dans și o oră balet, online. Când îi permite timpul, face și mai mult. 

S-a apucat de cursuri de balet online în timpul lockdown-ului. Pe lângă cursuri, face singură tot felul de exercițîi pentru a-și îmbunătăți flexibilitatea, majoritatea le găsește pe Youtube. Face asta atât de mult încât nu știe să estimeze în ore.

Nu se uită la televizor, nu poate stA locului. Își setează singură tot felul de provocări pe care se ambiționează să le depășească. 

Participă la diverse competiții de dans, iar anul acesta s-a calificat pentru Dance World Cup, unde a luat medalia de aur la Jersey Dance Awards la categoria acrodance solo 10-13 ani. Nu știe de unde moștenește acest talent.

Mamei îi plăcea foarte mult să danseze. Când erau mai mici, mama ei obișnuia să pună muzică în fiecare zi și să danseze cu Iris și fratele ei. Mama lucrează ca și Universal Banker la o bancă din Jersey, Channel Islands, iar tatăl lucrează șofer la Honda.

Ediția integrală Românii au talent se vede și pe VOYO

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies