Românii au talent 2022: Iustin Călin, o interpretare plină de emoție la pian a melodiei „Caruso”

Citeste mai mult despre: Iustin Calin, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 18 Februarie 2022
Data actualizare: 18 Februarie 2022
Iustin face masterul în Timișoara, studiază muzică și teatru. Crede că moștenește talentul de la mama sa. Nu o cunoaște, abia își aduce aminte de ea. 

A văzut-o de câteva ori când eram mic. Anul trecut a încercat să o caute, însă a aflat că a murit. Nici pe tatăl său nu îl cunoaște. A fost abandonat în spital. Când avea două săptămâni a fost luat de o măicuță și dus la orfelinat. 

O familie din Italia dorea să îl adopte. A mers la ei in fiecare vară timp de 10 ani. Din păcate, legea din România nu le-a permis să îl adopte. Viața de la orfelinat a fost traumatizantă pentru el, încearcă să uite. Suferă în continuare și spune că se simte singur.

Cel mai mare regret este că nu a strigat pe nimeni mamă și tată.

A urmat Liceul de Artă și a făcut Conservatorul. A fost olimpic la muzică, a luat locul 3 pe țară, a luat și bursă. A cântat la Vatican pentru Papa Francisc. A fost foarte emoționant pentru Iustin, pentru că a fost crescut cu dragoste pentru Dumnezeu.

A venit la Românii au talent cu un mesaj de încurajare pentru toți tinerii care au familie acasă și care nu își prețuiesc părinții.

Iustin dirijează două coruri și predă canto copiilor. Tânărul se întreține singur și face tot ce poate pentru a duce un trai decent.

Andra: “A fost atât de frumos! Ai o voce foarte frumoasă! A fost o bucurie să te ascultăm!”

Mihai Bobonete: „Tu trebuie să mergi mai departe!”

Vezi întreaga prestație pe VOYO.

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită în avans cu 24 de ore pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies