Românii au talent 2022: La 11 ani, Eduard Semian cântă dumnezeiește la trompetă: “Ai un DA măreț!”

Citeste mai mult despre: Romanii au talent 2022, Eduard Semian,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Martie 2022
Data actualizare: 04 Martie 2022
Eduard a început să studieze fluierul la școala generală însă după un an, profesorul a început să nu mai vină la școală.

Pentru că se plictisea tare, Edi și-a convins tatăl să îl înscrie la cursuri de trompetă după ce a găsit un profesor pe Facebook. Și-ar fi dorit să sudieze saxofonul, însă este prea mic.

Studiază trompetă de trei ani și se duce în fiecare săptămână la cursuri în orașul Suceava. Din clasa a 5-a are de gând să se înscrie la Școala de Arte din Suceava.

Își dorește să cânte toată viața la trompetă, în special muzică populară. Este extrem de documentat în ceea ce face și spune că petrece ore întregi pe internet căutând informații despre instrumente de suflat.

Părinții sunt oameni simpli. Mama lucrează la un hypermarket și tata la un magazin de bricolaj, iar Edi încearcă și el să își ajute părinții cu banii pe care îi câștigă la evenimente.

Nu își neglijează studiile și spune că este foarte bun la matematică. Este foarte mândru că a câștigat câteva premii la concursuri de matematică.

Pe scena talentelor a dus voie bună și i-a făcut pe jurați să danseze. Momentul său a fost răsplătit cu patru de DA. 

„Ai un DA măreț. M-ai făcut să mă simt bine, ca la un chef”, i-a spus unul dintre jurați.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies