Românii au talent 2022: Li Lau&Brendon Peel au ținut toată sala în suspans cu numărul lor

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 25 Februarie 2022
Data actualizare: 25 Februarie 2022
Li Lau și Brendon s-au întâlnit în 2014. Au povestit despre magie, despre cât de puțini magicieni sunt în regiunea în care locuiesc.

Asta a dus la un schimb de idei și așa s-au hotărât să lucreze împreună și să creeze un spectacol de magie unic, în care să combine aptitudinile lor diferite. Deși purtau aceste discutii încă din 2015, abia în 2018 au reușit să facă un show împreună: "Carnival Sideshow and other Magical Things". 

Fac forme de magie atât de diferite și au stiluri atât de diferite, încât cred că nu s-a mai făcut vreodată ce fac ei și anume să combine Escapology cu Mentalism. 

Amândoi sunt autodidacți, dar au avut șansa de a întâlni diverși magicieni de-a lungul timpului, care s-au oferit să le fie mentori și care le-au împărtășit idei și trucuri. 

Consideră că pot câștiga acest concurs. Ceea ce fac ei este unic. Sunt foarte fericiți în fiecare zi în care au șansa să împărtășească pasiunea lor cu publicul. Au castigat multe premii. Li Lau era cât pe ce să moară într-unul din show-urile cu cascadorii. Acela a fost un moment dificil pentru ei. 

Visul lor este să facă un turneu pe Broadway, The West End, Las Vegas și în jurul lumii. Au roluri egale în echipă și amândoi contribuie la succesul comun. Le-ar plăcea să își creeze propriul teatru.

Numărul lor a ținut toată sala în suspans. La final au primit 4 de DA din partea juraților.

Mihai Bobonete: „Uluitor!”

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies