Românii au talent 2022: Luca Mastacan i-a uimit pe jurați cu interpretarea sa: “Ai o voce incredibilă!”

Citeste mai mult despre: Romanii au talent 2022, Luca Mastacan,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 11 Februarie 2022
Data actualizare: 11 Februarie 2022
Părinții l-au auzit cântând în casă și l-au dus la o școală de canto cu gândul să îl facă artist. Este băiatul lui mama. Luca (12 ani) s-a înscris la Românii au talent pentru a-i face mamei un cadou. 

Mama îi alege ținutele de scenă, îl conduce la concursuri, se îngrijește de cariera lui, iar tata este sponsorul. Tata lucrează la un depozit alimentar, iar programul este destul de încărcat, așa că nu apucă să își vadă fiul la toate concursurile la care participă.

Camera lui este plină de premii, trofee și medalii pe care le afișeaza cu mândrie. Are rezultate bune și la școală. Are media 9,97 și a fost tare supărat când doamna de matematică i-a dat nota 9 și i-a stricat zecele perfect.

Se duce la olimpiade și se ține de carte, însă tot cântăreț și-a propus să devină. Vrea să îl depășească pe Smiley, așa și-a pus în gând. 

Este curios ce se va întâmpla pe scena de la Românii au talent, scenă pe care spune că va urca fără niciun fel de emoție.

Luca a ales o piesă din repertoriul artistei Whitney Houston. La final, jurații l-au aplaudat în picioare. 

Mihai Bobonete:Rareori văd un copil ca tine, care să fie plin de modestie și bun-simț. Ai o voce incredibilă, iar în seara asta ne-ai făcut fericiți!”

Vezi momentul integral pe VOYO

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită în avans cu 24 de ore pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies