Românii au talent 2022: Lucian Pășcan, pompierul care cântă și compune: „Mi-a mers la inimă momentul tău”

Citeste mai mult despre: Lucian Pascan, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Martie 2022
Data actualizare: 04 Martie 2022
Lucian lucrează ca pompier la ISU Miercurea Ciuc. Este pompier de 15 ani și spune că a ales să facă acest lucru mai mult pentru a avea un loc de muncă.

După primele intervenții a ințeles că a fi pompier este mai mult de atât, este o vocație. Are zeci de mii de intervenții și spune că are o satisfacție foarte mare când vede că îi poate ajuta pe cei în suferință.

De mic copil cântă. A fost într-o formație de muzică populară. A început ca dansator, însă îi plăcea când vedea colegii cântand la acordeon. A învățat și el acordeonul. A fost primul instrument pe care l-a învățat singur. În liceu a făcut parte dintr-o trupă pop, unde cânta la tobe. 

În acest moment cântă la clape, instrument pe care l-a învățat tot singur. A învățat să cânte cu vocea tot singur. Și-a făcut un mini studio acasă, unde își înregistrează cântecele compuse tot de el. Are un canal de Youtube în care postează compozițiile proprii.

A venit la Românii au talent să își implinească un mare vis, acela de a cânta pe scenă. Soția și fetele sale îl susțin, însă Lucian nu le-a zis că vine la audiții. Nu știe ce rezultat va avea și nu vrea să le dezamăgească.

Acum, Lucian a primit confirmarea talentului și din partea juraților. Pompierul a primit 4 de DA și l-a emoționat teribil pe Mihai Bobonete. El a cântat piesa lui Calum Scott: You are the reason. 

„E bine că ai venit să arăți întregii țări ce poți! Mi-a mers la inimă momentul tău!”, i-a spus Mihai Bobonete.

Andra: “Simplu, frumos, cu emoție. Asta am simțit! Foarte frumos!”

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies