Românii au talent 2022: Maria Corobăianu și-a îndeplinit visul din copilărie: acela de a cânta pe o scenă

Citeste mai mult despre: Maria Corobaianu, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 29 Aprilie 2022
Data actualizare: 29 Aprilie 2022

E născută în 29 februarie, își serbează ziua o dată la 4 ani. Locuiește în Italia, pe o insulă numită Pantelleria, aproape de Africa. 

E plecată acolo de 17 ani. Soțul e și el român din Gorj. S-au căsătorit după ce s-a mutat în Italia. Lucrează ca barman ospătar, dar în timpul liber muncește ca grădinar, a avut grijă și de bătrâni, a muncit și în construcții. Are doi copii, o fată de 27 de ani, care locuiește în Anglia și un băiat de 13 ani care e campion la arte marțiale. 

A avut 12 frați, mai trăiesc 9, ea e cea mai mare. Cântă de mică, a descoperit la ora de muzică, dar părinții nu și-au permis să o ducă să studieze. Ea consideră că glasul ei e un dar de la Dumnezeu.

Cânta prin bucătărie, prin baie, pe unde o apucă. Soțul nu o încurajează, e pesimist, îi e teamă că se face de ras. Fiul o încurajează, e foarte mândru, el i-a arătat piese de karaoke. 

Visul ei e să cânte pe o scenă mare, în fața unui public, să bucure oamenii cu talentul ei. Se consideră o femeie împlinită profesional.

Dacă ar câștigă premiul, ar face ceva pentru copiii români din Italia, ar deschide un atelier de artă populară. Și-ar ajută și frații, dar nu le-ar spune că sunt banii de la ea. 

Ediția integrală Românii au talent se vede și pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies