Românii au talent 2022: Marion Crampe, acrobata care i-a hipnotizat pe jurați: "Ai reușit să ne duci în altă lume"

Citeste mai mult despre: Marion Crampe, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 25 Martie 2022
Data actualizare: 25 Martie 2022

Considera că talentul ei este o etapă coerentă din traseul de artistă. Primește enorm de multă susținere de la soțul ei, David, care este inginer și pictor.

Prin intermediul acestei discipline se conectează cu sinele ei la un nivel profund, dincolo de lumea fizică. Era fascinată de această disciplină, dorea să înțeleagă, să experimenteze. Durerea este temporară, iar ce experimentează ea este dincolo de durere, ca o transă. Din punct de vedere mental este ceva unic și de fiecare dată altfel. Își dorește să arate ceea ce poate și să împărtășească felul profund în care o mișcă.

Simte că viața ei nu mai este doar despre ea, gândește la nivel global. Își dorește pentru omenire înțelegere și respect. Cel mai important moment pentru ea este ACUM, pentru că ea caută să fie tot timpul în prezent. 

A fost important pentru ea că s-a antrenat la Escuela National of Rio de Janeiro. A fost pe scenă alaturi de Andrea Bocelli. A fost invitaă la Ellen De Generes. 

Daca ar câștiga, și-ar construi o casă și ar face multe cadouri. 

Alte pasiuni: meditează, manifestă mult interes asupra subiectelor legate de suflet și energie, devorează cărți, înoată, aleargă, face pole dance. 

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies