Românii au talent 2022: Marlena Amironesei un moment spectaculos de acrobație: “Îți place atât de tare riscul!”

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Februarie 2022
Data actualizare: 04 Februarie 2022

Marlena Amironesei spune că s-a născut cu puțin talent, dar cu multă voință. A făcut timp de 17 ani gimnastică ritmica, a fost în lotul național și a participat la numeroase competiții naționale și internaționale. A adus medalii țării și clubului. Are bronzul la proba ansamblu la Campionatul European. A participat și la Festivalul de la Monte Carlo cu trupa și acolo au luat bronz.

Pentru ea, acest talent înseamnă totul, cu el se hrănește, simte că s-a născut pentru asta. A făcut parte din toate spectacolele Circului Metropolitan din 2005 până în prezent.

Își dorește să ajungă o artistă cunoscută și apreciată și e conștientă că nu are cum să câștige acest concurs. I-ar fi plăcut să își formeze o familie, dar spune că poate încă nu i-a venit timpul.

Dacă ar fi să câștige, ar da bani spitalelor, caselor de copii și adăposturilor de animale. ÎȘi dorește să poată ajuta, să fie mai bine în țara asta și nu ar emigra pentru nimic in lume. Dacă ar fi să se mai nască încă o dată, ar face același lucru.

Momentul prezentat de Marlena i-a ținut pe jurați cu sufletul la gură. 

Andi: “Am stat cu inima strânsă. Îți place atât de tare riscul? Și prima mișcare a fost riscantă! Felul în care te-a ridicat ținându-te doar în șpițuri...și după aia am văzut numai risc după risc. Ce-ți mai place riscul!”

Toți cei patru jurați au fost impresionați și i-au oferit Marlenei câte un DA. 

Vezi momentul integral pe VOYO

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită în avans cu 24 de ore pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies