Românii au talent 2022: Máté Kozma, interpretare inedită a unor hit-uri celebre la vioară

Citeste mai mult despre: Mate Kozma, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 25 Martie 2022
Data actualizare: 25 Martie 2022

Máté este elev în clasa XI-a la Liceul de Arte din Satu Mare. Cântă la vioară de 11 ani. În clasa I a fost nevoit să aleagă între pian și vioară, iar mama lui a decis vioară. 

Mama este casnică și predă chitara. Tata este gestionar. Mate merge împreună cu mama să predea și să ajute copiii nevoiași de la o asociație umanitară. Mai are o sora mai mică, în vârstă de 14 ani. 

Are propriul lui canal de youtube, a postat un videoclip cu un cover la piesa Whap de la Cardi B și a avut 10.000 de vizualizări. Are și propriul album, creat integral de el, urmează să îl lanseze. 

Visul lui este să devina violonist solist. Cântă și la biserică în fiecare duminică.

Cel mai mare regret este faptul că s-a împrietenit cu niste persoane din Ungaria, renumite pe Instagram. A fost invitat de aceștia să facă un live, a vorbit în maghiară și apoi a primit mult hate de la spectatorii din Ungaria. În consecință, s-a lăsat de muzica și social media preț de câteva luni. Hate-ul a ajuns atât de departe încât a fost oprit pe stradă de un grup de indivizi care au început să îi vorbească urât. Încă îi este frică să meargă pe stradă în Satu Mare. 

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies