Românii au talent 2022: Mihaela Răchită, dovada clară că niciodată nu este prea târziu să-ți urmezi visul

Citeste mai mult despre: Mihaela Rachita, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 22 Aprilie 2022
Data actualizare: 22 Aprilie 2022

Dansează de când se știe însă nu a avut curajul să încerce o carieră. Neajunsurile de acasă au făcut-o să se axeze pe școală. A absolvit 2 facultăți: Științe Economice și Dreptul, iar acum este suficient de împlinită material încât să se poate relaxa și să își poată urma visul.

Are o fată în vârstă de 18 ani, datorită ei s-a apucat de dans. A mers cu ea la cursuri și au început să se antreneze împreună. Mihaela participa la concursurile de bachata, salsa, samba, dar și concursuri de street dance sau hip-hop.

Fiica ei este extrem de mândră și spune că este foarte cool, însă o supăra că uneori îi fură hainele. Mihaela spune că cei care o văd se crucesc când aud câți ani are. La 50 de ani, Mihaela se bucură să fie în centrul atenției. Partenerii Mihaelei de la concursurile de latino nu sunt nici măcar majori.

A participat la Românii au talent anul trecut și a primit 3 de DA, iar anul acesta s-a întors să îl primească și pe al 4-lea. Spune că datorită apariției ei a reușit să inspire multă lumea. Oamenii au început să înțeleagă că poți duce o viață activă chiar și la 50 de ani. Și-a deschis o școală de dans pentru 40 +, ca să își poată trăi visul copilăriei fără să se simtă ciudat printre copii.

Ediția integrală Românii au talent se vede și pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies