Românii au talent 2022: Nicolae Andronic le-a cântat juraților o melodie de la Depeche Mode: "N-a fost bine deloc!"

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 22 Aprilie 2022
Data actualizare: 22 Aprilie 2022

A început să cânte în anii 90 când petrecea în discotecile nou apărute în București. Cum ieșea din tură, se ducea la discotecă unde asculta Depeche Mode, Erasure și The Cure. 

Avea gașcă de depeche-ari cu care ieșea seară de seară. Spune că existau mai multe găști în anii 90 (depeche-ari, metaliști și rapperi). Pe vremea aceea, Nick lucra la Poliția Capitalei și uneori se ducea la club în uniformă de polițist pentru că abia ce ieșea din tură. Făcea senzație când dansa îmbrăcat în uniformă. Din acel moment a început să cânte piesele favorite. Nu are studii muzicale și nu a cântat niciodată în fața publicului.

Este căsătorit și are un băiat de 17 ani. Nu se mândrește cu muzica pe care fiul o ascultă, manele și trap. Soția nu este încântată de faptul că el a venit la Românii au talent, pentru că este de părere că o să se facă de râs. Ea crede că el nu are voce. 

S-a hotărât să vină la Românii au talent să se distreze, nu crede că mai poate deveni cântăreț la vârsta asta. Mereu a fost bufonul clasei și își dorește să fie în centrul atenției.

Ediția integrală Românii au talent se vede și pe VOYO

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies