Românii au talent 2022: Povestea "Fetița cu chibrituri", pusă în scenă de balerinele de la Școala de balet Denisse

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 29 Aprilie 2022
Data actualizare: 29 Aprilie 2022

Școala de balet Denisse, condusă de Denisa Fodor, a fost înființat în anul 2014 și a avut o creștere continuă atât ca și rezultate din partea elevilor cât și a cursurilor pe care le oferă. 

Școala se remarcă prin prestația elevilor pe scenele din Timișoara, cât și prin rezultatele excelente obținute de aceștia la cele mai grele concursuri atât din țară cât și din afara țării.

La cursuri, Denisa Fodor le împărtășește micilor balerini secretele succesului: munca, perseverența și pasiunea. Copiii care frecventează aceste cursuri susțin numeroase spectacole la evenimentele din Timișoara, două spectacole pe an pe scena Teatrului Național Timișoara. 

Denisa Fodor a absolvit Universitatea de Arte Târgu Mureș - Artele Spectacolului secția Coregrafie, este licențiată în Kinetoterapie și Motricitate Specială cu master în Kinetoterapie în Patologia. În prezent, e masterandă la UNATC - Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale", București - Master Coregrafie și Performanță în dans. 

Alături de pasiune și artă, ea asigură o dezvoltare corectă si armonioasă a corpului elevilor săi datorită formării profesionale în kinetoterapie și sport.

Ediția integrală Românii au talent se vede și pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies