Românii au talent 2022: Roxana Trifan i-a impresionat pe jurați cu talentul ei: “Pentru asta ești făcută!”

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 25 Februarie 2022
Data actualizare: 25 Februarie 2022
Roxana cântă de la 6 ani. L-a bătut pe tatăl ei la cap până l-a convins să o înscrie la Palatul Copiilor din oraș. A studiat chitara, vioara, canto poplar și dansuri populare. Toate aceste au ținut-o activă și au făcut-o să uite de problemele de acasă.

Când avea 13 ani a fost părăsită de către mama ei, care a intrat într-o altă relație. Maria a plâns zi și noapte și chiar compunea piese pentru mama ei, ca să o convingă să se întoarcă acasă. Spune că tatăl ei este cea mai bună persoană de pe Pământ. Bărbatul nu are un serviciu stabil, muncește cu ziua. Are și ajutor social și mai primește și alocația Mariei. Tatăl Mariei reușește de fiecare dată să pună mâncare pe masă. 

Roxana spune că tatăl ei s-a îngrijit tot timpul de ea. Atunci când era bolnavă, tata nu dormea toată noaptea. Maria și-a iertat mama și a convins-o să se întoarcă acasă. Și tatăl a iertat-o pentru că o iubește foarte mult.

Spune că sunt fericiți acum chiar dacă nu au prea multe. Nu îndrăznește să viseze departe, vrea doar să ia 3 de da și e fericită.

Maria a luat 4 de DA și i-a emoționat pe toți cu povestea ei de viață. 

Andra: "Eu cred că pentru asta ești făcută: pentru scenă, pentru cântat! Ai multe de oferit!"

Andi: "Ai o voce cu totul aparte!"

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies